Story

Velg de rette stolene til konferanserom og møterom

Skal du innrede et stort konferanserom eller et mindre møterom? Uansett om rommet skal ha et uformelt eller formelt preg, kan du skape et personlig, innbydende og profesjonelt møterom med bekvemme møbler.

Utform møterommet med bord av en størrelse og form som passer for rommet og antall deltakere. Lange møter med feil sittestilling kan føre til stølhet og ufokuserte deltakere. Derfor er det veldig viktig med bekvemme og justerbare stoler. De må kunne gi en ergonomisk sittestilling i både i kortere og lengre tid og gjerne stimulere til aktiv sitting. Kombiner stoler med helt rett ergonomi og estetikk for å skape et elegant og funksjonelt møterom. Konferansestoler med kledde armlener i stoff, skinn eller lær gir rommet et eksklusivt preg. Med våre mange stoffer kan du velge om du vil la stolene sette farge på rommet eller om de skal ha diskrete og sobre farger.

Møtestoler for alle typer møter og møterom

Vi har møtestoler i flere størrelser med ulike former og funksjoner, for vi vet at konferanserom kan se veldig forskjellige ut. Savo Invite, Savo Soul med metallarmlener og Savo Soul med mesh er tre av våre stoler som passer ekstra godt i møte- og konferanserom. Savo Invite finnes med hjul eller fotkryss med glideknotter og kan fås med meshrygg og kledde armlener. Alle varianter av Savo Soul har automatisk regulering av gyngemotstand og gir optimal støtte i enhver posisjon uten at man må justere rygghøyden. Savo Soul med armlener i metall kombinerer bekvemmelighet og eksklusivitet. Armlenene kan fås ukledde eller kledde i stoff eller skinn. Savo Soul med mesh gir en luftig følelse, noe som er behagelig under lange møter.