Story

Innredning for aktivitetsbaserte arbeidsområder

Når du skal innrede aktivitetsbaserte arbeidsmiljøer, må innredningen være gjennomtenkt og fleksibel. Da vil medarbeiderne kunne velge arbeidssted etter aktivitet, f.eks. arbeid ved skrivebord, i møterom, touch down-områder og på prosjektplasser. Sørg for å skape tydelige soner med sitteplasser som støtter konsentrert arbeid, kreativt arbeid og teamarbeid.

Innred med fleksible møbler som hev- og senkbare bord, søylebord, lyddempende skjermer og stoler som man kan sitte og jobbe i hele dagen eller i kortere tid. Kombiner stoler med hjul, armlener og nakkestøtte med nettere stoler uten armlener til arbeidsstasjoner og plasser for spontant arbeid og samtaler. Når man bytter sitteplass i løpet av dagen, må det være raskt og enkelt å stille inn stolenes sittehøyde, sittedybde og rygghøyde, slik at de passer med personlige behov.

Behagelige kontorstoler for lengre og kortere arbeidsøkter

Savo Soul, Savo S3 og Savo Maxikon er tre av våre stoler som egner seg for lengre arbeidsøkter der behovet for støtte og avlastning er større. Alle stolene kan utstyres med armlener og nakkestøtte, og deres intuitive design med logisk justering gjør at hvem som helst kan bruke stolen i løpet av arbeidsdagen.

Savo Eos, Savo Invite og Savo Studio er litt nettere i sin design og passer bedre for kortere arbeidsoppgaver, spontant arbeid og under arbeidsmøter. Krakken Savo Joi stimulerer til aktiv sitting og fungerer som arbeidsstol til skrivebord og ståbord.