STORY

Modulære plattformen Spine

Savo Spine, som er utviklet i samarbeid med designstudioet Form Us With Love, er en unik modulær plattform innen kontorstoler skapt for å dekke et økende behov for fleksibilitet.

Designsamarbeidet mellom Savo og Form Us With Love skjøt fart da begge parter innså at også møbler som så mye annet må tilpasses etter stadig endrede arbeidsmåter og miljøer. Resultatet er Spine en modulær plattform som visker ut grensen mellom produktdesign og tilpassbarhet på hele kontoret.

Tanken om en modulær plattform oppstod ut fra arbeidsplassens behov for å vokse eller krympe over tid. Dermed kreves det også møbler som kan oppdateres, individtilpasses og bygges om. Med fleksibilitet og mobilitet som fremste egenskaper kan Spine tilpasses etter gjeldende behov og bygges om og om igjen.

– Spines design bryter med det tradisjonelle bildet av en kontorstol og plattformen har mange stilnivåer. Gjennom valg av materialer og farger kan Spine gå fra å være nøytral til å bli en eyecatcher som tar for seg i rommet eller på hele kontoret, sier John Löfgren, Creative Director og medgrunnlegger i Form Us With Love.

Som navnet antyder har Spine en ”ryggrad” med et trinnløst feste slik at man kan justere høyden på rygg og nakkestøtten. Den modulære og fleksible designen gjør at man kan bruke og forandre plattformen som man vil og samtidig beholde uttrykket på hele kontoret. Spine blir en rød tråd som knytter sammen alt fra møterom til touch down områder i kontor og studiomiljøer.

Morgendagens arbeidsplass kommer til å være enda mer tilpassbar og med Spine pusher vi fleksibiliteten til neste nivå og virkeliggjør hybridmøbler på ordentlig

Craig Howarth, Chief Commercial Officer i Savo

Fakta

  • Modulær plattform
  • Finnes i 6 ulike varianter, 4 i normalhøyde og 2 høye med fotring
  • Understell i svart lakk eller sandblåst aluminium
  • Fotkryss i svart, hvit og polert aluminium
  • Lydavskjermende nakkestøtte i to størrelser
  • Heltapetsert rygg og sete i stoff eller skinn
  • Trinnløst feste i ryggen for justering av rygg og nakkestøtte
  • Salgsstart mars 2023