Story

Välj rätt stolar till konferensrum och mötesrum

Ska du inreda ett stort konferensrum eller mindre mötesrum? Oavsett om rummet ska ha en informell eller formell karaktär så kan du skapa ett personligt, välkomnande och professionellt mötesrum med bekväma möbler.

Utforma mötesrummet med bord vars storlek och form passar rummet och antalet deltagare. Långa möten sittandes på fel sätt kan leda till stelhet och ofokuserade deltagare så bekväma och justerbara stolar är av allra största vikt. De ska vara ergonomiska att sitta i under kortare och längre tid och gärna stimulera ett aktivt sittande. Kombinera stolar med precis rätt ergonomi och estetik för att skapa ett elegant och funktionellt mötesrum. Konferensstolar med klädda armstöd i tyg, skinn och läder adderar en känsla av exklusivitet till rummet. Med våra många tyger kan du välja om du vill låta stolarna sätta färg på rummet eller om de ska ha diskreta och sobra färger.

Mötesstolar för alla sorters möten och mötesrum

Vi har mötesstolar i flera storlekar med olika form och funktioner, för vi vet att konferensrum kan se väldigt olika ut. Savo Invite, Savo Soul med metallarmstöd och Savo Soul med mesh är tre av våra stolar som passar extra bra i mötes- och konferensrum. Savo Invite finns med hjul eller fotkryss med glidknappar och kan fås med meshrygg och klädda armstöd. Alla varianter av Savo Soul har automatisk reglering av gungmotståndet och ger optimalt stöd i varje position utan att behöva justera rygghöjden. Savo Soul med armstöd i metall kombinerar bekvämlighet och exklusivitet. Armstöden kan fås oklädda eller klädda i tyg eller skinn. Savo Soul med mesh ger en luftig känsla vilket är skönt under långa möten.