Story

Inredning för aktivitetsbaserade arbetsytor

För att inreda aktivitetsbaserade arbetsmiljöer behöver inredningen vara genomtänkt och flexibel när medarbetarna väljer arbetsyta efter aktivitet, till exempel arbete vid skrivbord, i mötesrum, touch down-ytor och projektplatser. Skapa tydliga zoner med sittplatser som stödjer koncentrerat arbete, kreativt arbete och teamarbete.

Inred med flexibla möbler som höj- och sänkbara bord, pelarbord, ljuddämpande skärmar och stolar som kan användas för att sitta och jobba en hel dag eller kortare stunder. Kombinera stolar utrustade med hjul, armstöd och nackstöd med nättare stolar utan armstöd till arbetsstationer och platser för spontant arbete och avstämningar. När man byter sittplats under dagen behöver stolarnas sitthöjd, sittdjup och rygghöjd gå snabbt och enkelt att ställa in för att passa personliga behov.

Sköna kontorsstolar för längre och kortare sittande

Savo Soul, Savo S3 och Savo Maxikon är tre av våra stolar som lämpar sig för längre sittande där behovet av stöd och avlastning är större. Alla stolarna kan utrustas med armstöd och nackstöd och deras intuitiva design med logiska reglage gör att vem som helst kan använda stolen under arbetsdagen. Savo Eos, Savo Invite och Savo Studio är lite nättare i sin design och passar bättre för kortare arbetsuppgifter, spontant arbete och som stolar under arbetsmöten. Pallen Savo Joi stimulerar ett aktivt sittande och fungerar som arbetsstol till skrivbord och ståbord.

Savo Eos, Savo Invite och Savo Studio är lite nättare i sin design och passar bättre för kortare arbetsuppgifter, spontant arbete och som stolar under arbetsmöten. Pallen Savo Joi stimulerar ett aktivt sittande och fungerar som arbetsstol till skrivbord och ståbord.