Story

Pallen för kontoret och hemmet

Savo Joi är kanske inte den arbetsstol du först tänkt dig, men stolen du behöver. Idén med Savo Joi var att skapa en pall som låter dig sitta som du vill och ger fri rörelse i alla riktningar.

En ergonomisk pall för kontoret och hemmakontoret

Mekanismen med joystickfunktion i stativet gör att muskulaturen i ryggen och bålen stimuleras under sittandet. Känslan är nästan som att sitta och balansera på en pilatesboll. Savo Joi är därför perfekt för den som vill variera stående med ett balanserat sittande som avlastar ryggen. Designen är intuitiv och sitthöjden reglerbar vilket gör att den passar in på arbetsplatser där olika människor använder samma stol under dagen. Pallen är dessutom liten och nätt vilket gör den enkel att flytta på för att använda den som extra sittplats till skrivbord eller i mötesrum. Den kan användas både som kontorspall och som arbetsstol hemma.

Savo Joi i din design

Savo Joi finns i hög och låg variant och den helstoppade sitsen i kombination med den platta metallbasen ger en elegant design. Varianten med platt metallbas heter Savo Joi Studio och finns också i en variant med kryssfot och hjul. Skapa ett färgstarkt eller sobert uttryck genom att botanisera bland vårt utbud av färger och material till sitsen. Svart stativ och svart sits i läder blir stilrent monokromt medan en ljusgrå metallbas till en färgstark sits kan lyfta känslan i vilket rum som helst. Klä sitsen i någon av våra många standardfärger eller se dem som inspiration, för du kan få sitsen till klädd i vilken färg du vill!