STORY

Låt Savo Spine bli den röda tråden

Savo Spine är en modulär plattform vilket innebär att du kan skapa en röd tråd på kontoret genom olika modeller av den i samma miljö eller likadana modeller i olika miljöer. Vill du förstärka det enhetliga uttrycket ännu mer så låt samma färg spela huvudrollen i alla varianter.

I öppna ytor med många arbetsstolar skapar många likadana stolar ett genomtänkt och enhetligt uttryck. Låt Savo Spine sätta temat på kontoret där exempelvis höga och låga varianter tillsammans skapar grafisk dynamik i miljöerna. Ett av de mest effektiva sätten att blåsa liv i kontorets layout är accentfärger på möbler som piggar upp både rum och människor. Välj att låta samma färger men i olika varianter gå igenom alla utrymmen och använd samma variant i olika miljöer, kombinera olika stolar i samma miljö eller använd flera varianter i olika miljöer.

För de arbetsplatser som erbjuder flexibelt arbete har kontoret blivit mer av en destination för samarbete vilket ställer krav på utformning av inbjudande rum som passar olika sorters möten. Mötesrummet är mångt och mycket kontorets hjärta och tillåter att gå loss med uttrycket lite mer då det är ett stängt rum som inte påverkar helheten utåt men som ger energi för de som sitter där just då. Savo Spine utan nackstöd är klassisk, stilren och skön att sitta i under längre möten utan att ta upp mycket plats. I mindre mötesrum kan en blandning av olika stolar skapa ett mer informellt och avslappnat intryck. Möjligheterna att skapa utrymmen som främjar idéer, samarbete, planering och erbjuder en känsla av gemenskap och kreativitet oändliga.

Konferensrummet kan vara lite striktare för att passa styrelsemöten eller affärsmöten. Savo Spine med litet nackstöd är en stol med pondus som blir effektfull i konferensrummet.

Savo Spine med stort nackstöd ger fokus i öppna landskap samtidigt som den nätta silhuetten skapar luftighet och gör att man slipper intrycket av ”en vägg av stolar”. Nackstödet fungerar som en ljudförändrande skärm för både hörsel och synfält.

Den karaktäristiska designen gör att Savo Spine kan bli en eyecatcher i såväl öppna miljöer som stängda rum.

Den slanka siluetten gör också Savo Spine till den perfekta extra sittplatsen för touch down-ytor där man vill ha en mindre stol utan att bryta helhetsuttrycket. Savo Spine finns som normal och hög stol och pall.