STORY

Savo deltar i utställningen Testing Grounds på Stockholm Design Week

Savo och Form Us With Love bjuder 5–8 februari in besökare att ge feedback på produkter i utställningen Testing Grounds som äger rum i deras egen studio under Stockholm Design Week.

Under Stockholm Design Week öppnar Form Us With Love upp sin ateljé till förmån för utställningen Testing Grounds: Parts of tomorrow. Testing Grounds är en utställning som utforskar förhållandet mellan produktsystem och framtida arkitektoniska behov. Utställningen är ett samarbete mellan Form Us With Love och Savo, Ateljé Lyktan, Stolab och Forming Function för att involvera slutanvändare och tillverkare genom hela designprocessen.

Testing Grounds bjuder på produktlanseringar, samtal och fest samt en dynamisk dialog med olika kravställare. Utställningen omfattar installationer, detaljerade presentationer av produktsystem, CGI-visualiseringar och evenemang som pressevent, frukost- och lunchmöten och andra informativa samtal. Testing Grounds fungerar som en plattform inte bara för att presentera produktmöjligheter utan också för att odla meningsfulla relationer. Savo Spine ingår i utställningen på Norr Mälarstrand 58 som håller öppet 5–8 februari.

Savo Spine

Savo och Form Us With Love delade ambitionen att skapa framtidsadaptiva kontorsmöbler. Ett samarbete som resulterade i den modulära plattformen Savo Spine. Plattformen behövde enkelt kunna anpassas till miljöer med olika estetik och funktioner genom komponenter som kan uppdateras och växa över tid när nya komponenter tas fram. Den modulära och flexibla designen innebär att man kan ändra plattformen precis som man vill och samtidigt behålla ett enhetligt utseende på hela kontoret.

Träffa Savo på Testing Grounds!

Kontakta gärna oss för att få höra mer om vads om händer under Stockholm Design Week.

Thomas Eriksson
Area Sales Manager EFG / Savo (Stockholm)

Thomas Eriksson

+46 707 400 375
Peder Karlstedt
Area Sales Manager (Norr & Mitt)

Peder Karlstedt

+46 60 770 46 80
Elisabeth Lagerkvist
Area Sales Manager (Väst & Syd)

Elisabeth Lagerkvist

+46 313 503 788
Petra Bäcklund
Area Sales Manager (Norway)

Petra Bäcklund

+47 418 64 40
Eleonore Ljungblad
Country Sales Manager (Denmark)

Eleonore Ljungblad

+46 765 367 528
Pia Säävälä
Country Sales Manager (Finland)

Pia Säävälä

+358 45 7750 1137
Frédéric de Goÿs
Export Manager

Frédéric de Goÿs

+46 734 091 442