Story

Vita kontorsstolar

En vit kontorsstol är lika ovanligt som det är elegant. Med vitt uppifrån och ner blir stolen en stilren möbel som kan kombineras med många andra färger och material. Med våra varianter blir det lätt att välja vitt.

Designa stolarna som du vill

Vitt går aldrig ur tiden, passar till allt och är ett stilsäkert kort såväl hemma som på kontoret. Vita stolar harmonierar med bord och hurtsar i vitt men blir också effektfulla i en inredning med färgstarka väggar, mattor eller gardiner. Vår bästsäljare Savo Soul går att få helvit, med armstöd och nackstöd i vitt. Välj en ljusgrå eller beige klädsel till sitsen för att följa det ljusa temat eller en sits i en starkare färg för att skapa kontrast.
Mötesstolen Savo Invite som är både smäcker och elegant finns i svart, blank och även som helt vit variant. Precis som för Savo Soul kan du välja olika tyg på sitsen och ryggen. Savo Invite kan fås med tygklädda armstöd i flera färger. Välj om du vill ha hjul på Savo Invite eller fotkryss med glidknappar.

Mötesstolen Savo Invite finns i svart, blank och även som vit variant. Med fotkryss i polerad aluminium och vit meshrygg till blir Savo Invite smäcker vid skrivbordet eller i konferensrummet. Om man inreder med mycket vitt och vill lätta upp det minimalistiska intrycket eller undvika att det blir kliniskt, kan man addera enstaka färgstarka möbler, gröna växter, kreativa inredningsdetaljer och konst.