Story

Savo 360 – Allround all day

Savo 360 är precis vad du vill att den ska vara en arbetsstol, mötesstol, en stol i receptionen eller en sittplats på kontorshotellet. Det här är en möbel som är extremt enkel att placera i olika miljöer och som växer med rummet genom att ge miljön det lilla extra.

Hemligheten är stolens flexibilitet – i användning och visuellt uttryck. Integrerade detaljer i naturligt trä skänker direkt liv till miljön. Med en mönstrad klädsel blir den lätt en kaxig stol medan ett mer sobert tygval snabbt gör den till en inredningskameleont.

Don’t just go with the flow – be the flow
En stor del av stolens finess är att den är flexibel för olika typer av ytor och arbetsuppgifter med en design som gynnar både fantasi och arbetsflow. Savo 360 har minimalt antal inställningar vilket gör den lätt att justera om man byter arbetsplats under dagen. Precis som sittplatser för arbete ställer mötesrum höga krav på stolars flexibilitet och ergonomi. Savo 360 boostar såväl det stora konferensrummet som det mindre informella mötesrummet med sin inbjudande design och ergonomiska sittupplevelse. I Savo 360 kan du röra dig fritt, växla position, snurra runt och rulla istället för att sträcka dig. Oavsett om sittplatsen är i ett styrelserum eller vid ett skrivbord sitter du bekvämt. Spontana möten behöver inte alltid hållas i ett eget rum. Rulla bara stolen dit du behöver för att ta ett snabbt möte eller en kaffepaus för att ladda batterierna. I hög variant blir Savo 360 dessutom perfekt till ståbord i lobby eller lounge.

Savo 360 @ Home

Målsättningen med Savo 360 var att skapa en enkel, attraktiv stol med en unik design som kan fungera crossover mellan olika användningsområden. Savo 360 utnyttjar hörn, mellanrum och andra mindre ytor effektivt och är utvecklad för att passa in såväl på kontoret som hemmakontoret. Smidigheten, den praktiska storleken och den höga ergonomin gör den idealisk även i hemmet. Möjligheten att styla stolens klädsel gör att den kan smälta in sömlöst i de flesta hem. Trädelarna gör designen tilltalande och mjukare i sin form än klassiska kontorsstolar som används i hemma.

Relaterade produkter

Inspiration

story

Intuitiv design för ett bättre sittande

Varje bra produkt startar med att man försöker lösa ett problem. Vi tycker att ergonomiska kontorsstolar ofta är onödigt komplicerade. Många bra funktioner…

Upptäck mer

STORY

Savo 360 Skandinavisk och smart design

Savo 360 är designad av Olle Lundberg och är en smart och intuitiv stol med en skandinavisk design där omtanke lagts på detaljer som höjer funktionen och estetiken.

Upptäck mer